Vår historie
Kjøkkenskapets eventyr startet i august 2003, da under navnet Kjøkkenskapet Brød og pålegg AS. Fokus på enkel hjemmelaget mat har vært nøkkelen til suksess fra første stund,
og har resultert i at Kjøkkenskapet, i dag er et sted alle kjenner til. Kjøkkenskapet har en stor plass i Sørlendingers hjerte.
I dag finner du Kjøkkenskapet 3 steder i Kristiansand: Kjøkkenskapet Aquarama, Kjøkkenskapet i Lillemarkens, og Kjøkkenskapets Bakeri i Lillemarkens.
2009 er et viktig år i Kjøkkenskapets historie. Drømmen om å kunne produsere eget brød til sandwicher, ble en realitet. Responsen fra våre gjester var formidabel.
Etter to år, ble bakerivirksomheten flyttet ned i underetasjen i Lillemarkens. Bakeriet ble snart hovedleverandør for bakverk hos mange av byens restauranter og kantiner.
Kjøkkenskapet er et koselig lunsjsted for hele familien. Et sted hvor man kan sette seg ned å nyte god, hjemmelaget mat.
Med inspirasjon fra de gamle baketradisjoner, er verken sukker eller smør naturlige ingredienser i bakverket.
I oktober 2015 kunne vi i Kjøkkenskapet stolt presentere glutenfritt bakverk fra vårt eget Glutenfrie bakeri. Her får du rykende fersk søtbakst hver eneste dag.
Vi i Kjøkkenskapet ønsket å dekke det stadig økende behovet for glutenfritt bakverk. Hos Kjøkkenskapet baker vi også alt du måtte ønske, på bestilling.
Snart vil du kunne få kjøpt Kjøkkenskapets glutenfrie brød på menybutikker i Kristiansand.
Kjøkkenskapet leverer i dag produkter til: Rema 1000 i Kristiansand, barnehager, kantiner og bedrifter.
Kjøkkenskapet leverer også tapas og middag til selskaper og eventer.
ønsker du din egen møtemat eller brødavtale hos oss, ta gjerne kontakt på mail: "admin@kjokkenskapet.no"
Velkommen skal du være!